Post by adcotedewa on Feb 17, 2022 6:43:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Zelo dobra igra, vendar imam še vedno največ težav z njo, pa ne hroščev, imam težave, kot je več prometa v zračnem prometu v prostem letu dodaj več letal v igro dodaj večja letališča
UNO!™ Картярські rgi
Dobra igra!
Nisem mogel niti igrati, ko sem ga odprl, bil je samo črn zaslon, ne priporočam
Ta igra je lepa, všeč mi je, lahko dodate več letala, dal sem vam 5 zvezdic
Mojemu mlajšemu bratu je ta aplikacija tako všeč ... ne morem dati 5 zvezdic, ker še nimam osebnih izkušenj ... ampak kar naprej govori, da je super ... mislim, moj mali brat ... 🙂🙂
Slaba šlo minecraft
Dajem 2 zvezdici, ker je posebna misija za starejše zelo težka. Čas je zelo omejen. Druga težava je, da kadarkoli želim pristati na letalonosilki, neka neizogibna grafika, ki mi ne omogoča, da vidim nosilko. Zato je moja zahteva, da prosimo, popravite. In odklenite vsa letala, da jih bomo lahko kupili, ne z debetno ali kreditno kartico.
Flight Pilot Simulator 3D भूमिका निभाना vwr
Res uživam v igranju te igre! Grafika je lepa, igranje je super! Ampak obstajata 2 zelo nadležni problemi! : 1. Včasih aplikacija ne deluje in (me vrže ven), ko jo odprem (vendar ne med igro). 2. Ko vzletim na brezplačnem potniškem letalu "Arbus". Moje letalo se odbija od strani do strani in krilo se dotakne tal in eksplodira. Ne deluje tako! Moj model telefona je Samsung Galaxy A30 (Android). Če popravite te napake, bom z veseljem dodal zvezdico svoji oceni 🙂
Precej dobra igra. Toda ta igra vedno želi denar. Na primer, posebne ponudbe, ki se prikažejo na vašem zaslonu, so programirane tako, da se prikažejo, ko imate skoraj znesek, ki ga potrebujete za nakup, tako da ljudje plačajo, da dobijo več kovancev. In kolo je narejeno tako, da pristane le na 40 % in 50 % popusta, tako da bi ljudje mislili, da so imeli res srečo, in ga kupili Nasvet: če želite biti svobodni za igranje in potrebujete kovance in imate visok rang. Potem v prostem letu namesto misij pojdite samo na balone na vroč zrak
Ta igra mi je všeč, vendar jo je treba tudi izboljšati. Torej, ko sem opravljal prosti let, sem uporabil svoj f 18 in pristal, a je letalo nadaljevalo in padel sem v vodo in bilo je precej boleče samo gledati, kako letalo pada in ubija ljudi. Opazil sem tudi, da tla niso prava, ker je izgledala kot nalepka in zemlja
Ta igra je vse v redu, vendar bi morali dodati več ravni ... Ta igra postaja dolgočasna iz dneva v dan ...
Celotno igranje je dobro, če se želite samo ozreti naokoli in videti nekaj kul stvari. Vendar pa je lahko z zrušitvami nekoliko težavno. Lahko bi jih izboljšali tako, da bi dejansko prišlo do poškodb terena in da bi del letala dejansko odstopil na ločene dele, ne le na zakrilce. Mislim, da bi moral obstajati cikel dnevne svetlobe, možnost izklopa motorja, ko ste na tleh, in morda način peskovnika, kjer lahko prilagodite vreme (dež, veter, sneg itd.).
Dobro igro lahko posodobite, ker je po 2 tednih postala malo dolgočasna, vendar dober simulator letenja
To je neverjetna igra. Vseh 5 zvezdic bi dal, čeprav je vse mogoče izboljšati, vendar sem obtičal na VSEH 120 zvezdicah, končna faza pa se prikazuje KMALU!! Je v razvoju ali težave z igro?!
Popolnoma grozno. S krmilniki je težko upravljati. Grafika je naravnost slaba!. To je zanič in pravkar sem začel z igro in oglašuje igro, za katero so rekli, da pripada njim in je ne morete odstraniti z zaslona! Ampak ne, pripada drugemu ustvarjalcu igre. Vse v tej igri je samo zanič. Ne prenašajte!
Igrica je super.
Glasni, neprijetni oglasi iz tridesetih let vsakič, ko dokončate misijo. Če k temu dodam: - Ali bodo nove ravni kdaj izšle? - Resno, kaj je s cenami teh letal? Zagotovo nihče ne plača več kot 30 funtov za nova letala v tem, kar je v končni fazi sub-par sim. Nimate niti več kotov gledanja. Ko sem to prvič prenesel, sem bil tako zadovoljen z njim, a z več, veliko slabšimi oglasi, pomanjkanjem razvoja in izsiljevalskimi cenami, se bom verjetno naučil samo x-plane
Kje začeti ... Najprej mi je všeč dejstvo, da so vsa letala precej natančna glede na fiziko in zgornje meje. Navdušil sem se nad modelom F-117, ko je postal podzvočni. To je bilo neverjetno. Večje curke je bilo nekoliko težje nadzorovati, vendar je popolnoma smiselno. Želim si, da bi bil borec 22 na voljo za misijo, vendar obstaja veliko več možnosti, da ga dobite z vrtenjem, kot pri drugih igrah za sim letenje. Na splošno bi mu dal 10 zvezdic, če bi lahko. Hvala vam:)
Flight Pilot Simulator 3D Hry na hrdiny kbbn
Zabavna igra! Nakupi v aplikaciji so absurdno dragi, vendar ne skrbite. Vse je zlahka dosegljivo brez porabe pravega denarja, če vstavite nekaj časa v način brezplačnega letenja. Imam več kot 26 milijonov dolarjev in nimam ničesar drugega za nakup. Rad bi videl filter "moj obešalnik", ki mi prikazuje samo letala, ki jih imam. Nestrpno čakam tudi zavihek Legenda misij. Brezplačen nasvet: Ko pristanete na letališču, vedno izberite »zamenjaj letalo«. Postavljeni boste na začetek vzletno-pristajalne steze za enostaven vzlet, ne glede na to, kateri načrt izberete.
To igro sem igral že dlje, kot bi si želel priznati, a vsaj lahko natančno pregledam to grozljivo preobrat igre. Ne vem, kje naj začnem. Igra je GRDA, nadzoruje GROZNO, naloge se ponavljajo in nesmiselne, in zdi se, da angleščina ni močna točka za tega razvijalca. Najslabši vidik te igre je, kako prekleto pohlepni so razvijalci, mikrotransakcije so povsod, pleni se mlajšim občinstvom. Poleg tega je v redu zapravljanje časa.
To je precej spodobna sim. Edino vprašanje, ki ga imam za razvijalce, je, ali bodo imeli misije Legend na ravni. Ker dobiš odgovor "kmalu". Ampak tako je že leta. To me pripelje do tega, da so razvijalci bodisi bankrotirali ali pa so se le odrekli temu izdelku.
Kul igra, vendar lahko doda več lassenger letal🙂. Letalonosilke so premajhne, da bi pristajala velika letala, najzahtevnejši del pa je, ko mora biti nos letala nekaj časa v škatli. Upam, da bo lažje, saj obožujem letala in to že dolgo igram. Obstaja prostor za izboljšave, vendar dobro delo!!!!!🙂
Grozna pa lažniva je
dobesedno fantje ne izgubljajte časa za to neumno igro. Samo ignoriraj. Prvič, ne moremo prilagoditi kontrol. morate telefon nagniti navzgor ali navzdol, da nadzirate letalo navpično, to je največja težava igre. ni se pravilno odzvalo na moje dejanje. to je moja izkušnja. zdaj pa še naprej.
Precej lepa igra, zame je tudi igra iz otroštva, problem je v tem, da je toliko oglasov! Končam let, dobim 10-sekundni nepreskočljiv oglas, oglas se konča, potem pa me čaka še 12 sekund, ko se vse to konča, me pošljejo v trgovino Google Play za ta oglas, daj no! Ne samo, da imajo nepreskočljive oglase, ampak nekatera letala stanejo več kot 30 funtov! Koliko denarja želiš?
Igra je super, ena najboljših, kar sem jih igral. Obstaja samo ena težava, ko odprem igro, prikaže se letalo, nato pa se zaslon nenadoma izprazni, ko nisem tam, kjer je internetna povezava. Ko se znova povežem z internetom, igra začne delovati. Prosim pomagajte rešiti težavo
Zabavna igra, dokler ne boste morali plačati. Letalo v "nujni" ravni, ki ga lahko odklenete samo brez plačila, je absolutno smeti. Toda dajte jim svoj denar in dali vam bodo boljša letala za napredek. No, nižje ravni so bile do te točke v igri zabavne.
V misiji, imenovani "prebiti zvočno pregrado", nam naročite, da uporabimo F-117 "Stealth Fighter". Vendar to ni bilo super zvočno letalo, zato je to škodilo kredibilnosti iger kot dobrega simulatorja. Boljša izbira bi bil F-18 ali še bolje F-14. Oba lahko dejansko prebijeta zvočno pregrado. Tudi ko kliknem gumb "Dosežki", na enem od njih piše "leti pod mostom v načinu brezplačnega letenja". Preiskal sem cel otok in nikjer ne najdem mostu. Ali dejansko exi
Ne morem odpreti igre ... samo prazna stran dlje časa
Flight Pilot Simulator 3D Игре улога srmc
Ta igra Disinte dela v mojem mobilnem telefonu, zakaj mi povej 😞 ta igra ne deluje
bolje bo, če razvijalec zagotovi različno pokrajino, ki jo uporabnik lahko izbere.
Kr neki.Sploh mi ne dela pa tko naprej
Sovražim igro, ki je zanič. Imaš samo en pogled na letalo in če bi letalo strmoglavilo, bo eksplodiralo, ni resnično, letalo bi razpadlo. Ni drugih zemljevidov, ki bi jih lahko preizkusili v brezplačnem načinu in se ne morete igrati s prijatelji. Zdi se tudi, da če želite lepo letalo, morate plačati s pravim denarjem. MOJ BOG.
Fantastična igra. Zelo mi je bilo všeč, upam, da boste tudi vi uživali.
Najboljša igra, kar sem jih kdaj videl, vendar jo moraš izboljšati, moje mnenje je, da moraš dodati več letal in prosim dodati več nivojev, ker mi je ta igra tako všeč, da sem dokončal vse stopnje in zdaj dolgočasno čakam na več ravni, ki so kmalu in še ena stvar, ki jo moraš narediti veliko letalonosilko, ker je premajhna in letala ne pristajajo na njej.
Ta igra je odlična, vendar ni novih stopenj in to je nadležno, da sem to igro končal pred leti in še vedno niso prinesli novih ravni
Takojšnja odstranitev. Popravite me, če se motim. A) Obstaja 11 stopenj. B) NE MOREM napredovati v 2. stopnjo, razen če dokončam posebno misijo. C) NE MOREM dokončati posebne misije, razen če plačam 7,49 £ V PRAVEM DENARJU. Morebitno 75 £ za napredovanje skozi igro, zakaj smo prisiljeni gledati oglase? Dobil sem 2 zvezdici, ker mi je bil pravzaprav všeč majhen del igre, ki mi je bilo dovoljeno igrati.