Post by adcotedewa on Feb 17, 2022 6:28:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvody závada peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Save The Girl કેઝ્યુઅલ njtr
Save The Girl Casual gur
Toto je roztomilá hra, ale je tu príliš veľa reklám! Nepotrebujem, aby mi ich nútili takým agresívnym spôsobom. Všetko, čo robíte, je ďalšia reklama. Aktualizácia: Kúpil som si inzerovanú plnú verziu hry „bez reklám“ a STÁLE ste nútení pozerať reklamy. Okamžite som šiel pre vrátenie peňazí a nebola tu žiadna možnosť. Nedovoľte týmto ľuďom ukradnúť vaše peniaze! TOTO JE TOTÁLNY PODVOD!
Je to najhorsia hra!😡
Je to jebla hra
Tá hra nemá logiku
Táto hra je presne taká, ako hovorí. Niektoré z možností, z ktorých si môžete vybrať, sú s tree eange a trochu hlúpe a dumbee kolená sú vždy tou správnou voľbou. LoL. Jedinou nevýhodou je množstvo reklám. VEĽA!!! Ale musia nejako zarobiť peniaze. V aplikácii nie sú žiadne nákupy.
Páči sa mi, že niekto prišiel s hrou, o ktorej sú vlastne všetky tie falošné reklamy v iných hrách. Avšak, ak nie ste ochotní minúť 2,99 $, aby ste boli bez reklám, neobťažoval by som sa hraním. Reklamy sú najhoršie, aké som kedy videl, musíte sledovať reklamu, aby ste urobili všetko a reklamy náhodne vyskakovali každých pár sekúnd. Je to šialené.
Táto hra nemá žiadnu žiadnu logiku pri zachraňovaní, ale žeby žiadúca.
Gut
Save The Girl Опуштене ont
Príliš veľa reklám aj na začínajúcu aplikáciu, ale som rád, že som konečne našiel aplikáciu ako je táto, ktorá vo svojich reklamách nerobí falošnú reklamu. Najmä preto, že som videl veľa reklám, ktoré tvrdili, že ich aplikácia je taká, keď je to úplne iná aplikácia a koncept. To ma veľmi teší, že bol tento koncept použitý, pretože som videl tie reklamy a chcel som skutočnú aplikáciu, ako sú oni. Bol to veľmi šikovný nápad urobiť to. Cez to všetko sa mi to páči a veľmi to odporúčam tým, ktorí tiež chceli aplikáciu, ako sú tieto falošné reklamy.
女の子を救え!(Save the Girl!) ミニゲーム lsl
Skvelá hra 😙😙😁🥰
Dávam tejto hre päťhviezdičkové hodnotenie, pretože neobsahuje žiadne chyby, žiadne chyby a keď ľudia dali hrozné hodnotenie kvôli pridávaniu, práve som vypol internet, ktorý fungoval a mohol som pokračovať v hraní hry bez prerušenia. Na tejto hre sa mi páči, že má veľa úrovní, čo znamená, že ju môžete hrať dlho, čo je vynikajúce. Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí túto hru robili, je naozaj dobrá.
Skvelá hra a veľmi si to vážim. Hľadal som tento typ hry a nenašiel som nič dobré ako táto. Hľadal som 2 mesiace a našiel som túto hru. Naozaj príjemné, ale 1 žiadosť iba 1. Odstráňte reklamy, ktoré prichádzajú po každej úrovni a tiež prichádzajú, keď vyberiem nesprávnu možnosť. Prosím, urobte to a ja si to naozaj užijem. Ďakujem za aplikáciu. 👍👍🤗🤗😘😘😃😃💞💞💕💕💗💗😌😌
Je to skvelá hra! Je to jediná hra, v ktorej sa reklamy na záhradnú krajinu a Fishdom napĺňajú. A pre tých ľudí, ktorí majú problém s reklamami, stačí vypnúť WiFi alebo internetové pripojenie. Chcel by som, aby hra mala viac úrovní, pretože som už dosiahol poslednú úroveň. Ďakujem
Túto hru naozaj milujem! Videl som doplnok k niečomu takému, ale boli to záhradné domčeky alebo niečo také a stiahol som si to, ale bola to úplne iná vec! Ale keď som videl doplnok TOHTO, rýchlo som si ho vyhľadal a dostal som hru! Je to naozaj dobrá hra. Ľudia hovoria, že to má veľa reklám, ale všetko, čo musíte urobiť, je dať to do režimu v lietadle a nebudú tam žiadne reklamy😊 jediný problém je, že nie je veľa úrovní a už som skončil, aj keď som hru dostal včera 😟 okrem toho je to 👍
Samé reklamy.
Príliš veľa reklám! Pred získaním odmeny si vždy musíte pozrieť reklamu. Reklama sa zobrazí iba vtedy, ak ste práve dokončili dve úrovne a ďalšiu, musíte počkať niekoľko sekúnd, kým stlačíte tlačidlo preskočenia, ak nechcete získať odmenu a tiež, ak ste práve otvorili wifi alebo mobilné dáta, zobrazí sa reklama, ale ak chcete získať odmenu, zobrazuje sa, že zatiaľ žiadne reklamy!! Čo? Aký je účel tejto hry?
Táto hra je naozaj zlá. Vždy, keď to otvorím, niekedy sa zobrazí chyba, že nemôžem stiahnuť potrebné veci. Aj o reklamách. Existuje veľa reklám. Tiež jedného dňa bola dôležitá esej len 4 slov, ktorá zvyčajne trvá 4 sekundy. Klikol som na tlačidlo domov a keď som klikol na tlačidlo aplikácií, otvoril som hru a (riadok)!! hra je preč. Odinštalovanie aplikácie dávam iba 2 hviezdičky, pretože 2 dni fungovala správne. 😤😤😤
Ok, mám reklamy, ale toto je príliš veľa. Na samotnú hru to nie je zlé, ale viac času som strávil pozeraním reklám ako hraním hry. Je to ako reklama, ktorú nemôžete ani preskočiť po VŠETKÝCH, čo urobíte. Odstráňte väčšinu reklám a bude to oveľa lepšie. Odinštaloval som ho hneď po stiahnutí, odohral som 3 kolá a pozrel 5 reklám.
Hrozné, len hrubé, bez zmyslu ako nenainštalovať, môžete nainštalovať, ale je to plytvanie sieťou stále 2 hviezdičky, pretože smiešne, po zhliadnutí možnosti zomriete od smiechu
hry ja odjakživa milujem
Je to hovadina nedá sa to hrať
Plné reklám
Naozaj si to užite, úprimne, ale počet reklám je úplne smiešny.
Mohol by som dať 5 hviezdičiek, ale- nemôžem ísť na šiestu úroveň, pokiaľ nezaplatím Myslím tým, že sa mi ten umelecký štýl naozaj nepáčil, ale hra je v skutočnosti dobrá, napĺňa váš zdravý rozum a pravdepodobne vám pomôže??!? Ale súhlasím s inou osobou, ktorá napísala recenziu úrovne tri? Je to hlúpe, pretože som nevedel, že doska je rozbitá a vedro má cement 👌 ak máte peniaze, hrajte toto 😂
Milujem túto hru. Ale... je toho veľa. 🙄😔☹️ okrem toho sa mi tá hra páči, pretože môžete zachrániť dievča pred nebezpečnými vecami. Pokračujte v dobrej práci. P.S. Môžete prosím opraviť tieto reklamy?!
Pekný! Páči sa mi to, nie je to jedna z tých falošných reklám, kde nerobíte to, čo ukazuje. Robíte presne to, čo zobrazuje reklama, máte 2 možnosti, ako zachrániť dievča z rôznych situácií. Páči sa mi a určite odporúčam. Ďakujeme, že ste konečne vytvorili takúto hru! 👍
Hra bola v pohode ale v nej bolo strasne vela reklám, tak som si ju odinštalovala.
Áno to, je dobrá hra, ale jasom malá, ja to nemôžem, hrať dorana, hrať.
Je to najhoršia hra na svete
Naozaj ma baví hrať túto hru, ale reklamy sú ohromujúce! Viem, že sú potrebné na to, aby používatelia mohli hrať zadarmo, ale sú ďaleko a prevažujú nad obsahom. Výsledkom je, že to teraz takmer nehrám.
Nejaké úlohy vôbec nedávajú zmysel!
Galaxy Shooter આર્કેડ dur
Aká Pointa?
Koňečne normálna hra
Táto aplikácia je skutočne zábavná! Mám ho už asi dva roky. Je tu však trochu viac reklám, ako by som chcel. Najkrajším možným spôsobom je táto hra skvelá okrem toho. 😊