Post by adcotedewa on Feb 17, 2022 6:16:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci anahtarları ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Zombie Apocalypse 2022 version ▞▞▞
Anlatımı olması hoşuma gidiyor ama her zaman işe yaramıyor. Bir diğeri, daha iyi mmos. Joker gibi yeni içerikler görmek güzel. Lütfen anlatımı düzeltin.
HOW TO SURVIVE ZOMBIE APOCALYPSE - Apple IPhone 6s TOP FREE Zombie Games 2015 ... State Of Survival : Survive The Zombie Apocalypse Android & IOS Gameplay
Yüzlerce dolar harcamayacaksanız zahmet etmeyin. Üssünüzü oluşturmak, kaynaklarınızı yetiştirmek ve asker yetiştirmek için zaman ve belki biraz para harcayacaksınız... Ve sonra, tüm güçlü oyuncuların gelip sizi neredeyse sıfırdan silip boşa harcayacağı bir devlet savaşı verecekler. tüm bu zaman ve para. Geri bildirim sağlamak için destek ekibiyle iletişime geçerseniz: "Böyle hissettiğiniz için üzgünüz" ancak birliklerimi ve kaynaklarımı geri almak için yüzlerce $$$ harcayabilirim! edit: cevaba bakınız...
Tipik strateji oyunu Eğer joker yardımcı olmak biraz daha iyi bir deneyim sağlıyorsa ancak oynadığım diğer strateji oyunlarının çoğuyla aynı düzendeyse ek bonusu seviyorum
State of Survival İndir Zombie Apocalypse 1.13.35 Mod no skill cd Ücretsiz Android Cep Telefonları, Akıllı Telefonlar için. Tabletler Ve Daha Fazla Cihaz.
Save The Girl Gündelik gnun
State of survival : survive the zombie apocalypse oyun tanıtımı ...
Bir aşağı gidişle düzelir mi ana sayfaya döner mi diye dönüyor plandan ses geliyor ama düzelmiyor.
Güncellemeden sonra oyuna giremiyorum
State of Survival: The Zombie Apocalypse 1.13.45 Apk İndir. En son ve eski sürümleri bul.
Oyun reklamlardaki güzel çok farklı dikkat çekmek için oyunun başındaki reklamla koyu dikkat çekmek için reklamın oyun başındaki reklamla yok ama reklamın başında.
Müşteri Hizmetleri kesinlikle KORKUNÇ! Oyun eğlencelidir. İlk %10-15 arasında yer almak istiyorsanız kesinlikle kazanılması gereken bir oyundur. Ama yine de eğlenebilir ve bir F2P olarak gelişebilirsiniz, sadece çok fazla etkinlik kazanmayı beklemeyin. Ama dediğim gibi, herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, bırakın yeterli bir çözüm, müşteri hizmetlerinden bir yanıt BEKLEMEYİN. OYUNCULAR DİKKAT!!!
Oyun çok iyi ama bazi gorevler birbirini tekrar ediyor kontroller iyi ve ses kalitesi Bos me olan ve bu tur oyunlara ilgi besleyenlere tavsiye ederim
Eğlenceli bir oyun ama çoğu Para gibi = güç. Binlerce harcamazsan yetişmek zor
State of Survival: The Zombie Apocalypse, video ve oyun geliştirme ... tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüş strateji türü bir oyun.
Şimdi çok daha iyi ve f2p'nin ödülü eskisinden daha iyi
State of Survival The Zombie Apocalypse Apk 2021
10. Lv e kadar çok hızlı geliniyor ama daha sonra kaynak bulmak zor olabilirin arkadaşlar biraz daha az olabilir
Bu oyunu SEVİYORUM ama geliştiricilerin tüm bu kırılma güncellemelerini yaparken oyuncularını dinlemesi gerekiyor. Bozulmamış şeyleri "tamir etmekten" ÇIKIN! Önemli olmayan tüm bu şeyleri optimize etmekten ÇIKIN, örneğin.. kozmetikler! Ve aslında ihtiyacı olan şeyleri DÜZELTİN! Kullanılmayan özellikleri kaldırın veya bitirin! İttifak hastanesi, başarılar, var olmayan kahramanlar gibi....vs. Sadece paraya değil, gerçekten zaman ve enerjiye sahip olan eski eyaletlerinize ve oyuncularınıza dikkat edin!
Oyunda oynamak güzelleşmesi için zombilerde halindeyken güzel olacak şekilde oyunda olmak 1 kere yetiştirmede 4 5 kere basınlar daha kullanıma yönelik ve heyecanlı olur lütfen tercih edilir
Look for State of Survival: The Zombie Apocalypse in the search bar at the top right corner. Click to install State of Survival: The Zombie
Harika oyun, geri kalan her şey çöp. Sadece doları önemseyen paraya aç devler. Destekten hiç yardım gelmiyor. Sizden her zaman iki kat ücret alıyorlar ve sonra paranızı geri almak için bir sürü ekstra şey yaptırıyorlar ve sonra size bunun yanlış bilgi olduğunu ve geri ödeme yapılmadığını söyleyip duruyorlar. Moderatörler asla cevap vermez veya yardım etmek için bir şey yapmazlar. Geliştiriciler, Moderatörleri zamanları için hiçbir şekilde tazmin etmez, ancak her zaman açık olmalarını bekler. Oyunu seviyorum ama borçlar onu mahvediyor.
State of Survival: The Joker Collaboration Strategia akh
State of Survival: The Joker Collaboration სტრატეგია gmww
Oyunun güncellenmesinde sorun var
Güzel yüklem ama sevmedim.Bu tür oyunlar biraz tatsız ama sevmedim yine de yediler için gerçekten güzel bir oyun.
State of Survival: The Zombie Apocalypse Hileli Apk v1.14.15
Şimdiye kadar eğlenceli bir oyun. Bir ittifaka yeni katıldım 😁. Güncelleme: Bu oyunu bir buçuk yıldır oynuyorum ve oyundan çıkmayı neredeyse imkansız hale getiriyorlar. O kadar çok bilgi istiyorlar ki, artık oyunla ilgilenmiyor olsanız bile sizi kayıtlı tutabiliyorlar. Bir haftadan fazla bir süredir oyunu bırakmaya ve hesabımı silmeye çalışıyorum. Tuzağa düşmeyin ve başlayın çünkü hesabınızı silmenize izin vermezler. Rakamları yüksek tutmak için bir numara.
State of Survival by KingsGroup Holdings earned $14m in estimated monthly revenue and was downloaded 600k times in November 2021.
Bir karargah alay için 2000 tl yatırdım gene alamadım 100 milyar lazım oyuna varsa paran gel baba
Yeni hayaller. Sürekli askerleri düzenliyoruz, kahraman çok zaman alıyor! Eski hali çok daha iyiydi.... Çok sevdiğim bir oyun ve o kadar para yatırmışken böyle olması üzdü
2 gidiş geliş fiyatına yakın gelecekle paket fiyatları çok fazla avantaja göre muhtemelen olası seçenekler yeni rekabet için zorumuz bir sezon sonu gibi görünüyor.Türk hiçbir zaman oyuncuya tavsiye etmiyorum.
Güncelleme yapmıyor.
Güçlü bir durumsaniz oyun çok güzelklanda gezinmek içinn paralı olması parasız ise 3 de 1 iyi durumda kötü kötü ben göre çok iyi yorum yapıyorum bir durumceyim bana güzel gorevker vs.
Oyun son baskılarla aşırı derecede donmaya başladı.
Ne yazık ki, gözden ki cihaz hafızası dikkate alınmaz,sürekli büyük boyutlu büyütmeler geliyor ve güncelleme yapamıyoruz. Bir oyun için yeni cihazı almamızı bekleyemeyeceğinize göre, oyundan vazgeçmemizi pek umursam yapıyorsunuz. Neyse, daha küçük boyutlu bir oyun bakacağız. Selam,sevgi ve saygıyla.
Bu oyun gerçekten çok iyi ama profil resminden nefret ediyorum çünkü değiştirmek için 1-2 saat gerekiyor ama oyun yine de oldukça güzeldi.
Android için State of Survival APK indir
Bu oyun gerçekten eğlenceli ve şimdiye kadar takıldığım bu tür bir strateji/temel inşa oyunu olan tek oyun (sanırım 6 aydır oynuyorum). Bu, kesinlikle kazanmak için ödeme yaptığını söyledi. 15. seviyeyi geçen herhangi bir şeyi yapmak haftalar alır ve kalıcı görünümler gibi eğlenceli olan her şeyi ancak onlar için çok para öderseniz elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, bunları umursamıyorsanız ve sadece gelişigüzel oynuyorsanız, böylece yükseltme için uzun süre beklemezseniz ve katılmak için iyi bir ittifak bulursanız, oyun zevklidir.
State of Survival oyunuyla zombi virüsü tarafından enfekte olmuş bu ... Oyunu enerji hilesiyle indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.
Yapacağınız güncellemeyi....Yahu tek harita 2 hesap ikinci hesapta kaldı ne geri ne ileri yükleniyor da çakıldı ..Ne dandik bir serveriniz var..Kurulu hesabı bile toplayamıyor.
Harika bir strateji oyunu oyunumdan bu çok Darbe yedi ama şimdi 7 yıldız bir yıldızla karşılaşmam değil.
Genel olarak fena değil, geçen yıl yapılan arkadaşlıkların tadını çıkarın, bazen can sıkıcı oluyor, bazı eşyaları elde etmek bazen umutsuzca zor görünüyor, hayat böyle. 400+ gün oynadıktan sonra bile 5 yıldızımı üzerinde tutacağım
sizi düşündürüyor, Düzenleme: epeyce satın alma yaptıktan sonra oyunum facebook'tan kayboldu ve yeniden başlamama neden oldu. hala telefonumda, ama bu karmaşık oyunu telefonunuzda oynamayı deneyin! Yardım isteyin ve başladığınız günü isterler vs... parayı alabilirler ama oyunumu geri koyamazlar...
State of Survival: The Joker Collaboration Strateške igre snja
State of Survival: The Zombie Apocalypse Windows PC'de